Verhalen achter een Pastel kist.

Vanaf deze week start ik op dit blog met verhalen achter een bepaald kistontwerp. Dit kunnen ervaringen zijn van nabestaanden of vrienden van een overledenen, maar ook gastschrijvers die hun eigen gewenste kistontwerp toelichten.

Ik heb besloten zelf de aftrap te doen, dus deze week mijn kist:
Ik zou graag een witte kist willen met foto’s van voorwerpen/onderwerpen die mij tijdens mijn leven typeren/typeerde, mijn hobbies en liefhebberijen. Ik kan me voorstellen dat dit op dit moment anders is als op een later tijdstip. In ieder geval wil ik mijn liefde voor de natuur graag tot uitdrukking laten komen. Een kleurrijke kist past bij mijn karakter.
Ook wil ik een gedeelte van een gedicht van Neeltje Maria Min!
Noem mij, bevestig mijn bestaan,
Laat mijn naam zijn als een keten.
Noem mij, noem mij, spreek mij aan,
o, noem mij bij mijn diepste naam.
Voor wie ik liefheb, wil ik heten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>